Espoo-Kirkkonummen Kuningastaxit Oy

 

Hyötylinkit

Liikennetilanne

Sää Helsingissä

Sää Espoossa

Sade- ja pilvialueet

Tiesää Uudellamaalla

Kelikamerat

Lähtevät/saapuvat lennot

Karttahaku

Taksiliitto

Referenssit Vankat asiakassuhteet

Palvelemme niin suuremmissa kuin pienemmissäkin henkilö- ja tavarakuljetustarpeissa. Yhtiömme tuottaa kuljetuspalveluita kaiken kokoisten yritysten, yhteisöjen, julkisen sektorin ja yksityisten henkilöiden tarpeisiin.

Tässä muutamia pitkäaikaisia vakioasikkaitamme. Kaikkia asiakkaitamme on luonnollisesti mahdotonta luetteloida.

 • Kirkkonummen kunta
  • Ajamme viikoittain kunnan ns. ”kutsutaksia” joka käsittää vanhusten kuljettamisen kotoa asioille mm. kauppaan, pankkiin, apteekkiin tai vaikkapa kunnan palvelutalolle. Asioinnin jälkeen sovittuna ajankohtana asiakkaat viedään takaisin kotiin turvallisesti kuljettajiemme saattaessa heidän tavaroineen aina kotiovelle saakka.
  • Palvelu on niin kunnan kun asiakkaidenkin puolelta erittäin suosittu ja kiitelty.
  • Ajamme myös vakituisesti päivittäin kunnan vammaispalvelun alaisia taksikyytejä.
 • Nordic Aluminum Oyj (Kirkkonummi)
  • Olemme jo usean vuoden ajan hoitaneet Nordic Aluminium Oyj:n johtoportaan asiakastilaisuuksien kuljetustarpeet. Tällä asiakkaalla on erittäin kovat vaatimukset tilausten suhteen -vaaditaan hyvin täsmällistä, turvallista ja ennen kaikkea joustavaa palvelua.
 • Espoon kuljetuspalvelukeskus (Suomen Posti Oyj)
  • Espoon Kaupungin sosiaali- ja vammaispalvelulain nojalla myönnetyt kuljetukset ovat jokapäiväisiä. Kyydissämme matkustaa vakioasiakkaina vammaisia asiakkaita niin kouluun, työhön kun vapaa-ajankin harrastuksiin. Olemme tottuneet palvelemaan näitä erityisryhmien asiakkaita jo usean vuodenajan. Juuri heille on erittäin tärkeää korkea palvelun taso, luotettavuus ja turvallisuus.
 • Fortum Oyj (Espoo)
  • Tämä kansainvälinen energiakonserni luottaa myös meidän kuljetuspalveluihimme. Esimerkkinä mainittakoon henkilökunnan lentokenttäkyydit niin lentoasemalta, kotoa kun työpaikaltakin aina turvallisesti ja täsmällisesti. Hoidamme myös henkilökunnan kyydit hotellista toimistolle kokouksiin, asiakastilaisuuksista iltajuhliin ja takaisin hotelliin. Tälle asiakkaalle on erittäin tärkeää, että autot ovat siistejä ja uusia, kuljettajien ensiluokkainen pukeutuminen sekä englannin ja ruotsin kielen taito.
 • Kajon Oy (Espoo)
  • Yrityksemme toimii tämän kuljetusalan yrityksen kanssa tiiviissä yhteistyössä, hoitaen heidän välittämiään taksi -ja pikkubussi kyytejä, niin koululais- kun yrityskuljetuksissakin.

Syksyllä 2006 alkavat pitkäaikaisen yhteistyökumppanimme organisoimat koululaiskuljetukset Espoon kaupungille.Olemme myös vuosien ajan tarjonneet korkealaatuisia kuljetuspalveluitamme lukuisille muille yritys- ja yksityisasiakkaille.

Asiakkaamme kertovat

Asiakaspariskunta palvelusta:
“Teidän autossanne on mukavaa matkustaa kun te olette aina niin kohteliaita ja autot siistejä”

Asiakas palvelusta ja auton varustelusta:
“Täältähän puuttuu vain šampanja ja jääkaappi”.

Vammaisasiakas palvelusta Espoossa:
“Mitähän tekisin ilman teidän ensiluokkaista ja turvallista kuljetuspalvelua”

 

Click for Helsinki, Finland Forecast